Somnul este o parte importanta a vietii noastre. Un somn de calitate inseamna energie, vitalitate, sanatate. De aceea este foarte importanta salteaua pe care dormiti. Este important ca aceasta sa fie potrivita pentru dumneavoastra, sa va ofere confortul necesar unui somn odihnitor. 
 
In continuare va oferim cateva sugestii pentru a putea beneficia de un somn sanatos.
 
Atunci cand alegi o saltea, partea de sub umeri trebuie sa fie mai elastica, iar coloana vertebrala nu trebuie sa se curbeze sau sa aibe puncte de incordare. Salteaua trebuie sa preia forma corpului, eliminand astfel presiunea exercitata asupra corpului si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine.
 
O saltea buna trebuie sa aiba cel putin 15 cm grosime si sa fie cu cel putin 10 cm mai lunga decat persoana care doarme pe ea, iar materialul care acopera salteaua este indicat sa fie antitranspirant, antialergic.
 
In ceea ce priveste compozitia, straturile interioare ce formeaza salteaua, acestea sunt recomandate in functie de necesitatile si preferintele fiecarei persoane in parte. 
Salteau Latex este considerata de specialisti drept cea mai potrivita saltea pentru un somn relaxant, fiind formata dintr-un produs natural, ecologic, antialergic, antibacterian.
 
Salteaua MEMOREX CONFORT EXTRA este potrivita pentru persoanele care isi simt trupul tensionat, au muschii incordati sau coloana vertebrala rigida, deoarece ofera dentesionare si destindere corpului, datorita stratului care se muleaza cu usurinta dupa forma trupului.
 
Atunci cand achizitionati o saltea tineti cont de aceste cateva detalii si nu evitati sa intrebati un specialist. O saltea de calitate va relaxeaza muschii, va asigura un somn linistit, va atenueaza durerile de spate, reduce agitatia din timpul somnului, va energizeaza pentru a doua zi. 
O saltea nu este doar un material pe care dormi, ci este o investitie in sanatatea ta.

bookmark