Menu
Your Cart

Retururi

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 „Consumatorul are dreptul sa  notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului”.


Saltelele pot fi returnate in termen de 30 zile lucratoare de la data achizitiei daca:

· Nu a fost dezambalata din husa de plastic ce o acopera. Produsele pot fi incercate, probate fara a fi dezambalata.

· Nu prezinta deteriorari produse de manipularea incorecta.

· Sunt insotite de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc).

· In cazul in care produsele au fost dezambalate si utilizate, pentru a putea fi returnate se achita o taxa suplimentara (85-650 Lei in functie de tipul si dimenisunea produselor), deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare.

· Saltele pe dimensiuni atipice sau cele produse dupa specificatiile clientului, ce fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

· Costul de transport va fi suportat de client.

· Banii vor fi returnati in maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, inlocuirea sau schimbul produselor.


Lenjerii, pilote, cuverturi, perne – pot fi returnate in termen de 30 zile lucratoare de la data achizitiei daca:

· Lenjeriile de pat nu pot fi schimbate sau returnate daca au fost utilizate, aceste produse fiind considerate „produse de igiena personala”.

· In cazul in care transportul a fost gratuit,la returul banilor se vor scadea 25 lei din banii returnati.

· Costul de transport va fi suportat de client.

· Banii vor fi returnati in maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, inlocuirea sau schimbul produselor. In cazul in care o comanda a fost achitata online, restituirea banilor se va face in contul din care a fost efectuata plata.


Paturi

Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente,

documentele originale, in ambalajul lor original, daca este posibil. Pentru produsele returnate conform Politicii de retur, trebuie sa suportati integral costurile legate de returnarea acestora.


· in calitate de consumator, va revine responsabilitatea pentru manipularea produselor .

· daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire zgarieturi, este murdar sau are feronerie lipsa si nu poate fi revandut ca si produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.

· banii vor fi returnati in maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, inlocuirea sau schimbul produselor. In cazul in care o comanda a fost achitata online, restituirea banilor se va face in contul din care a fost efectuata plata.

· taxa de transport pentru retur este 150 de lei, tva inclus.

DolceDormire.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.