Saltea Ortopedica BlackLabel SuperSpring 23+3 Memory, 110x200cm, Dolce Dormire, cu Arcuri Individuale Pocket, Husa Detasabila
Saltea Ortopedica BlackLabel SuperSpring 23+3 Memory, 110x200cm, Dolce Dormire, cu Arcuri Individuale Pocket, Husa Detasabila
2.353,98 Lei 1.164,98 Lei
Reducere

Saltea Ortopedica BlackLabel SuperSpring 23+3 Memory, 110x200cm, Dolce Dormire, cu Arcuri Individuale Pocket, Husa Detasabila

   0 opinii
Cod produs:
Disponibilitate:
Taxă transport:
Garanție:
5949249570057
Disponibil
50 LEI (taxa nu este inclusă în prețul produsului afișat mai jos)
Transport gratuit Produsele sunt ambalate corespunzător pentru a te bucura pe deplin de ele
2.353,98 Lei 1.164,98 Lei
Fără TVA: 1.164,98 Lei

Opţiuni disponibile

Comandă prin Whatsapp Ai nevoie de ajutor?

Saltea cu arcuri individuale BlackLabel SuperSpring 23+3 Memory

Specificații

Caracteristici

 • Miez:

  Spumă poliuretanică superortopedică
  Placă cu arcuri individuale Pocket
  Spumă cu memorie

 • Nr. straturi:

  4

 • Fermitate:

  Medie

 • Tip Husă:

  Detașabilă, lavabilă

Dimensiuni generale:

 • Lățime x Lungime:

  110 x 200 cm

 • Înălțime:

  26 cm

 • Grosime spumă cu memorie:

  3 cm

Detalii:

 • Proveniență:

  Produs realizat în România

 • Garanție:

  5 ani

 • Greutate:

  22 Kg ( aprox. la dimensiunea de 160x200 cm )

 • Certificare:

  OekoTex®

Interiorul Saltelei

+

Stratul de bază și bordurile

Plasa cu arcuri individuale este încadrata de spumă poliuretanică spuerortopedică cu densitate și duritate mare

+

Husă premium elegantă

Husă este din tricot, detașabilă, lavabilă la 30° C, prevăzută cu fermoar

+

Strat de spuma Confort Memory

Stratul superior este format din spumă cu memorie de foarte bună calitate

+

Ciorap de protecție

Pe langa husa saltelei, miezul este "îmbrăcat" într-un ciorap care-i va oferi o mai mare flexibilitate si rezistență în timp

+

Placă cu arcuri individuale

Arcurile saltelei Black Label sunt făcute din oțel și împachetate individual în propriul săculeț din material textil.Acești săculeți sunt uniți între ei, formând șiruri care sunt la rândul lor unite între ele.
Datorită acestei contrucții se oferă o mai mare independența în mișcare, zgomotul făcut de arcuri este redus, iar salteaua este mai stabilă.

Descrierea Saltelei

Salteaua cu arcuri individuale și spumă cu memorie BlackLabel SuperSpring de la Dolce Dormire este o saltea hibrid, care îmbină cu succes cele mai cunoscute tehnologii de producție din domeniul saltelelor.
Este formată dintr-un strat suport din spumă poliuretanică super ortopedică, peste care este așezată placa cu arcuri individuale pocket, un alt strat de spumă poliuretanică superortopdica și un ultim strat Confort Memory Foam, toate "îmbrăcate" într-un "ciorap tricotat" care permite husei să fie mai flexibilă și protejează conținutul.

Husa extrem de moale a saltelei BlackLabel SuperSpring, este relizată din tricot de foarte bună calitate și este prevăzută cu feromar ceea ce o face complet detașabilă.
Materialul husei este de foarte bună calitate, pentru ca dumnevoastră să aveți un somn liniștit în fiecare noapte.
Capacul are un aspect elegant, sofisticat, luxos, oferind saltelei o notă de unicitate. Țesătura tricotată, aerisită a acestuia va ajuta la păstrarea senzației de răcoare, pe timpul verii și de căldură, pe timpul iernii.

De ce să alegeți salteaua cu memorie BlackLabel SuperSpring?

Suport optim

Salteaua BlackLabel SuperSpring este o saltea cu arcuri individuale și spumă cu memorie, care oferă atât confort cât și sprijin coloanei vertebrale, pentru ca dumneavoastră să aveți un somn sănătos și odihnitor noapte de noapte.
Gradele diferite de rigiditate și elasticitate dintre straturile de spumă poliuretanică și arcurile individuale au un efect relaxant, destinzând mușchii și spatele tensionat după eforturile de peste zi.
Arcurile individuale conferă saltelei proprietăți ergonomice, anatomice și ortopedice. Mai mult decât atât, ele permit o mai bună ventilare a miezului saltelei, acționând ca o barieră împotriva umezelii.
Ideală pentru cei care preferă să doarmă pe burtă sau pe spate, salteaua cu arcuri individuale BlackLabel SuperSpring, oferă un suport optim șoldurilor și umerilor, părțile corpului nostru care sunt cele mai solicitate în timpul somnului.

Libertate în mișcare

Deși saltelele cu arcuri sunt folosite de zeci de ani, tehnologia de producție a arcurilor și calitatea lor au evoluat de-a lungul timpului. Salteaua BlackLabel SuperSpring este realizată din arcuri individuale, pocket.
Fiecare arc este inserat în propriul buzunar textil, acționând individual unul față de celălalt, izolând în acest fel mișcările partenerului și distribuind în mod corect greutatea corpului pe suprafața saltelei. Aproximativ 1000 de arcuri (în cazul saltelei matrimoniale), vor asigura confortul dumenavoastră în fiecare noapte.
Arcurile pocket izolează în mod eficient mișcarea și vă asigura un somn netulburat chiar și atunci când împărțiți patul cu altcineva și datorită designului lor specific se asigură o mai bună circulație a aerului în interiorul saltelei, împiedicându-se acumularea căldurii.
Așadar, dacă doriți o saltea care să va ofere o independeța față de mișcările partenerului din timpul somnului, salteaua BlackLabel SuperSpring, de la Dolce Dormire, este soluția ideală!

Familiaritate și Inovație

Proiectată special pentru confortul dumneavostră, salteaua cu arcuri individuale și spumă cu memorie BlackLabel SuperSpring de la Dolce Dormire, îmbină tehnologia inovatoare a arcurilor individuale și avantajele incontestabile ale spumei cu memorie.
Ea a fost creată de către o echipa de specialiști cu peste 10 ani de experiență în domeniu, care au reușit să aducă laolaltă tehnologia saltelei cu arcuri și avantajele spumei cu memorie, un material revoluționar, inventat de către cercetătorii NASA.
În același timp, marginile saltelei, bordurile, sunt realizate din spumă super ortopedică de foarte bună calitate, pentru a împiedica deformarea saltelei atunci când va așezați pe ea.
Spuma cu memorie se va ajusta cu o exactitate milimetrică la formele corpului dumneavoastră, arcurile individuale vor distribui uniform greutatea corporală, iar dumneavoastră veți avea un somn odihnitor, de calitate, cu vise plăcute!!!

Mai multe informații utile pentru un somn de calitate

Somnul afectează aproape fiecare aspect al sănătății dumneavoastră. Un somn de calitate este la fel de important precum sunt alimentația și activitatea fizică.

Fără un somn odihnitor, corpul nu-și poate reface resursele necesare pentru a funcționa corect, o saltea potrivită corpului dumneavoastră fiind prima condiție pentru a crea o atmosferă propice odihnei, in dormitorul dumneavoastră.

Salteaua se alege în funcție de poziția predilectă în care dormiți, posibilitățile financiare, dorințele și preferințele personale, dar și în funcție de greutatea dumneavoastră.

Oamenii care au o greutate mai mare, au nevoie de o saltea cu un grad mai înalt de suport și fermitate în timp ce saltelele mai moi sunt indicate persoanelor cu o greutate mai mică.

Pentru a va putea bucura o perioadă de timp mai îndelungată de salteaua dumneavoastră BlackLabel SuperSpring si pentru a beneficia din plin de calitățile acesteia, va recomandăm să țineți cont și de cifrele de mai jos, atunci când achiziționați salteaua BlackLabel SuperSpring 23+3 Memory:

60-90

kg/persoană

Greutate recomandată

95

kg/persoană

Greutate maximă admisă


Un alt aspect important, cand vine vorba de somnul dumneavoastră, căruia vă recomandăm să-i acordați un plus de atenție, este si somiera, cu rol de susținere și ventilare a saltelei.

O somiera potrivită, va prelungi durata de utilizare a saltelei, stimulând dispersarea căldurii și evaporarea umidității.

Va recomandăm folosirea saltelei BlackLabel SuperSpring, împreună cu o somieră cu lamele încastrate pentru a avea un somn odihnitor și un confort deosebit.

Livrare, Instalare și recomandări de Întreținere

 • Salteaua BlackLabel SuperSpring se livrează desfacută (nerulată),în folie de plastic, asa ca o veți putea folosi imediat, fără a fi nevoie să așteptați să își revină la forma corectă.
 • Desfaceți cu grijă folia de protecție, fără a folosi cuțit,cutter sau alte obiecte tăioase care ar putea deteriora țesătura saltelei
 • Aerisiți periodic și rotiți salteaua din cap până în picioare
 • Spălați capacul exterior din țesătură manual sau în mașina de spălat la o temperatură maximă de 30° C
 • Asigurati-vă că suportul/somiera pe care o așezați este netedă și neînclinată
 • Folosiți o somieră adecvată, pentru a asigura aerisirea corectă a saltelei
 • Aspirați periodic salteaua. Acarienii și bacteriile stau în salteaua prăfuită
 • O protecție pentru saltea, va impiedica umeazeala să ajungă și să se instaleze în saltea
 • Aerisiți salteaua în zile însorite, lăsând patul fără așternuturi pentru mai multe ore
 • Dimineața nu acoperiți salteaua imediat dupa trezire, dați-i voie să se aerisească pentru câteva minute, pentru a dispărea umiditatea acumulată în timpul nopții
 • Nu folosiți substanțe lichide pentru a curăța salteaua
 • Nu îndoiți sau pliați salteaua
 • Întoarceți periodic salteaua de pe o parte pe alta, pentru a asigura o aerisire permanentă

Opinii (0)

   0 opinii
Spune-ţi opinia