Dolcedormire Magazin Saltele, Paturi, Somiere... +40 733 006 006 contact@dolcedormire.ro
Doar pentru tine! REDUCERI mari pentru un somn plăcut.

Comandă telefonic: 0733 006 006

compare-icon 0 love-it
Navigation
media

Cum alegem somiera potrivită?

Sep 16, 2015
0 Comments



Ce este o somieră?

O somieră cu lamele este o bază pe care se pune salteaua; este realizată din lamele (scânduri de lemn) atașate pe un cadru metalic. Există două tipuri de somier:

Somiera cu lamele: lamelele sunt curbate și flexibile.

Somier fix cu lamele: lamelele sunt drepte și fixe.


 În afară de a oferi un sprijin stabil coloanei vertebrale, paturile cu somieră oferă, de asemenea, o aerisire excelentă saltelei. Acest lucru este potrivit în special pentru locuri cu climă caldă și umedă.


Iată principalele avantaje:

Suport pentru spate foarte bun: lamelele se adaptează la greutatea exercitată asupra lor, oferindu-vă cantitatea potrivită de sprijin.

Confort reglabil: Lamelele au sisteme personalizabile care pot fi ajustate în funcție de preferințele individuale.

Distribuție excelentă a presiunii pentru o bună circulație a sângelui.

Ventilație excelentă: bazele cu lamele permit trecerea aerului liber sub pat, menținând salteaua mai proaspătă mai mult timp.

Natural, din lemn de fag.


Somierele cu șipci cu arcuri funcționează în armonie cu corpul și salteaua. Eliberând calitățile sale sensibile la presiune, întregul corp obține sprijinul și stabilitatea perfectă toată noaptea. De fapt, saltelele din spumă ar trebui să fie utilizate în mod ideal împreună cu somierele cu lamelă pentru a obține cel mai mare beneficiu din multiplele proprietăți ale acestor sisteme naturale de așternut.

Somierele flexibile cu lamele sunt cele mai ideale pentru cupluri. Deoarece lamelele noastre sunt așezate individual pe ambele părți, atunci când un partener se rotește, numai lamele de sub el sau ea se vor mișca în timp ce cealaltă parte rămâne nemișcată. De asemenea, dacă partenerii au preferințe diferite în ceea ce privește simțul sau sunt de diferite greutăți sau forme, glisoarele de pe fiecare parte pot fi personalizate individual pentru sprijin diferit.